KOZIJNEN GELEVERD IN 5 WERKDAGEN !!!

Klanten weten van ons dat wij de lat steeds hoger leggen. Of het nu gaat om technische productverbeteringen of esthetische aanpassingen. Uiteraard doen we dat niet alleen om onszelf te plezieren. We houden de eisen en wensen van onze klanten goed voor ogen. Zo weten wij dat onze klanten steeds snellere levertijden eisen. De tijd tussen bestellen en leveren moet zo kort mogelijk zijn om het proces optimaal te beheersen.

Dat was voor ons een belangrijke uitdaging om de levertijden substantieel te verkorten. Twee vragen wilden we beantwoorden: hoe goed hebben we het proces in bedwang en welke korte levertijd kunnen we garanderen? Gelukkig kunnen we met succes terugkijken op de ontwikkeling van het spoedkozijn. Dankzij enkele slimme aanpassingen in het gehele proces zijn wij in staat om in 5 werkdagen kozijnen te leveren.

SNEL DANKZIJ STERK SAMENSPEL

Een formule 1 coureur wordt nooit alleen kampioen. Daar is een heel team van begeleiders voor nodig, ieder met zijn eigen specialisme. De afspraken tussen de verschillende disciplines bepalen het uiteindelijke resultaat. Dat geldt ook voor het spoedkozijn. Alleen als we duidelijke afspraken met elkaar maken, kunnen we de topprestatie van 5 werkdagen waarmaken. Want u wilt de kozijnen niet alleen snel hebben, maar ook goed. Deze brochure geeft exact weer welke zaken van belang zijn bij uw bestelling. Niet alleen op het gebied van producten of accessoires, ook op het gebied van bijvoorbeeld het tijdstip van bestellen of de manier van bestellen. U merkt het al: we laten niets aan het toeval over.

KOZIJNEN TE KUST EN TE KEUR

De grote kracht van spoedkozijn is de combinatie van snelheid en compleetheid. U heeft een veelheid aan keuze bij het samenstellen van uw kozijnen. Uiteraard is er een veelheid aan modellen, bovendien kunt u kiezen voor complete kozijnen, inclusief ramen, deuren, panelen, glas en roosters. In deze brochure wordt exact uitgelegd uit welke mogelijkheden u kunt kiezen. Klanten weten van ons dat wij de lat steeds hoger leggen. Of het nu gaat om technische productverbeteringen of esthetische aanpassingen. Uiteraard doen we dat niet alleen om onszelf te plezieren. We houden de eisen en wensen van onze klanten goed voor ogen. Zo weten wij dat onze klanten steeds snellere levertijden eisen. De tijd tussen bestellen en leveren moet zo kort mogelijk zijn om het proces optimaal te beheersen. Dat was voor ons een belangrijke uitdaging om de levertijden substantieel te verkorten. Twee vragen wilden we beantwoorden: hoe goed hebben we het proces in bedwang en welke korte levertijd kunnen we garanderen? Gelukkig kunnen we met succes terugkijken op de ontwikkeling van het spoedkozijn.

Dankzij enkele slimme aanpassingen in het gehele proces zijn wij in staat om in 5 werkdagen kozijnen te leveren.


Terug naar de vorige pagina