KOMO

Wij leveren uitsluitend KOMO-gecertificeerde kozijnen. De grondstof voor kunststof kozijnen is hoogwaardig PVC. De productienormen en de productnormen zijn erg streng en zijn vastgelegd in Nederlandse of Europese kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen garanderen hoge en constante kwaliteit. Onafhankelijke keuringsinstituten controleren steekproefsgewijs het productieproces aan de hand van de vastgelegde beoordelingsrichtlijnen voor kunststof kozijnen. Als aan die richtlijnen wordt voldaan, krijgt het product het welbekende KOMO-keur. De kunststof kozijnen voldoen aan de eisen van de Nederlandse wet, en aan de eisen van professionele opdrachtgevers, zoals woningbouwcorporaties, architecten en aannemers.

   


GREENLINE

Het K-vision profielsysteem heeft een loodvrije stabilisator gebaseerd op Calcium/Zink en voldoet daarmee nu al aan de richtlijnen van de Europese commissie voor 2015 wanneer het lood- stabilisator verbruik ca. NUL moet zijn. 

   


SKG

De Stichting Kwaliteit Gevelbouw voorziet kunststof en aluminium gevelelementen alsmede beslag van een keurmerk, zodra ze voldoen aan strenge inbraakwerendheidseisen, die door deze stichting zijn bepaald en inmiddels een vereiste zijn geworden in de Nederlande bouwsector. 

Voor nieuwbouwwoningen in Nederland geldt een vereiste van SKG klasse 2, Zoals u van ons mag verwachten, voldoen de kozijnen van Bestisol Harderwijk aan alle gestelde eisen van het SKG keurmerk.

   


MADE IN HOLLAND

Uw kozijnen gegarandeerd geproduceerd en gemonteerd door de beste fabrikanten in Nederland. Vraag het echtheidscertificaat.