ALGEMEEN

Het visitekaartje van uw woning zijn uw kozijnen en niet te vergeten uw voordeur. Wanneer u kiest voor aluminium kozijnen, is er altijd een kozijn wat past bij uw woning.

Wanneer u kiest voor aluminium kozijnen, kiest u voor een van de meest duurzame bouwmaterialen. Het is nagenoeg onderhoudsvrij, oersterk en goed isolerend. Dankzij het slanke profiel van de aluminium kozijnen profiteert u bovendien van maximale lichtinval.

Er is een brede toepasbaarheid met aluminium kozijnen mogelijk. Wij kunnen een enorme variatie leveren, van klassiek en romantisch tot modern en strak, tevens is er een grote verscheidenheid aan kleuren leverbaar.
 
Een aantal voordelen van aluminium ramen en deuren:

  • Aluminium kozijnen zijn uitstekend bestand tegen allerlei weersinvloeden.
  • De kozijnen zijn zeer onderhoudsvriendelijk, dit dankzij een beschermlaag.
  • Aluminium kozijnen zijn akoestisch isolerend, dit is mede afhankelijk van de glassoort die erin wordt geplaatst.
  • Het is een energiebesparend product, dankzij de thermische onderbreking die in het kozijn verwerkt is, waardoor het goede warmte-isolerende eigenschappen krijgt.
  • Van oorsprong is het aluminium profiel sober, echter dankzij een diversiteit aan profielen is het een ethisch verantwoord product.
  • Er zijn diverse inbraakwerende en brandbeveiligingssystemen verkrijgbaar.
  • De aluminium kozijnen zijn in een zeer uitgebreid kleurenspectrum leverbaar.
  • Gerecycleerd aluminium wordt met veel minder energie verwerkt, zonder enige kwaliteitverlies.

Over het algemeen zijn aluminium kozijnen wat duurder dan houten of kunststof kozijnen, echter dit betaalt zich terug in de lange levensduur. Het buigt of barst niet, roest niet en rot ook niet, kortom, aluminium is een sterk metaal dat karakter geeft aan uw woning.

Aluminium kozijnen zijn toepasbaar in de particuliere sector als ook bedrijfsmatig. Complete gevelrenovatie is een van de mogelijkheden die Bestisol Harderwijk u kan aanbieden waardoor uw bedrijfspand een volledige metamorfose ondergaat.


Terug naar de vorige pagina

stadsmuseum

Lommert

Elst

Aluminium kozijnen

Aluminium pand Bestisol

Aluminium kozijnen