MOOI HOUT

Mooi hout heeft een natuurlijke, warme uitstraling. Daarnaast worden de kozijnen tegenwoordig zo bewerkt dat er aanzienlijk minder onderhoud nodig is dan een aantal jaren geleden.

Onze kwaliteitskozijnen worden geleverd in de houtsoort meranti. Meranti is een soort hardhout wat vaak gebruikt wordt voor het vervaardigen van kozijnen. Het is dus niet zo dat hardhout per definitie meranti is. De meranti kozijnen kunt u herkennen aan een wat rodere kleur. Meranti is erg duurzaam en sterk hout. Een groot voordel is dat het goed te bewerken is, wat uiteindelijk de kwaliteit van de meranti kozijnen ten goede komt.

Houten kozijnen bieden nog veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij renovatie kunnen de bestaande houten kozijnen voorzien worden van geïsoleerd glas omdat de glassponning dieper uitgefreesd kan worden. Beschadigde delen kunnen worden gerepareerd of vervangen waardoor er geen nieuwe kozijnen geplaatst hoeven te worden.

Bij Bestisol Harderwijk kunnen wij voor u bijna alle gewenste soorten kozijnen, in elke gewenste vorm, afmeting en voorbehandeling leveren, voor zowel binnen als buiten; met naar binnen draaiende of naar buiten draaiende ramen, ventilatieroosters, ronde of getoogde kozijnen. Kozijnen met schuiframen of draaival ramen, maar ook monumentale kozijnen. Alle kozijnen worden door ons op maat geleverd, vakkundig geplaatst en afgewerkt en beschikken over het strenge KOMO-certificaat.


Terug naar de vorige pagina