ALGEMEEN

Bij de keuze tot het vergroten van uw woning neemt iedereen een doordachte beslissing voor de lange termijn. Het uitbreiden van een woning is namelijk een kostbare zaak. Het is dan ook van belang om deze investering direct goed te doen.

Bestisol Harderwijk zoekt samen met u naar de ideale mogelijkheid voor uw uitbreiding. We gebruiken hoogwaardige technologie en materialen van superieure kwaliteit. Deze combinatie maakt dat we samen met u een serre kunnen realiseren die een luxe uitstraling heeft, en voorzien is van optimaal comfort.

Door middel van het leveren van bouwtekeningen en indien nodig de constructietekeningen, kunnen wij voor u de eventuele bouwvergunning aanvragen. Via de website van VROM kunt u informeren of het voor u nodig is om een bouwvergunning aan te vragen, echter wij kunnen dit ook voor u regelen.

Wanneer u de bouwvergunning heeft verkregen, kunnen we in overleg starten met de werkzaamheden voor het realiseren van uw serre.  Dit zal uiteraard gebeuren op afspraak. Vervolgens start de montage door onze professionele montageploegen. Na plaatsing leggen de monteurs u uit hoe de verlichting, luchtverversing en andere systemen van uw nieuwe leefruimte werken. Als de montage van uw serre gereed is kan er worden begonnen met de binnen- en buitenafwerking. Bij de binnenafwerking moet u denken aan het aanleggen van elektra, verwarming, maken van plafonds, stukadoren van de muren, het leggen van de nieuwe afwerkvloer, etc. Uiteindelijk kunt u gaan genieten van een fantastische nieuwe uitbreiding aan uw woonhuis.


Terug naar de vorige pagina

stadsmuseum

Elst

Serre III

Serre II